Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Ortaöğretim çağındaki her Türk çocuğunu, milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik, çağdaş bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve lise çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar: -

Saatler: 08.40-16.35
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İngilizce - Almanca
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2015-2016 eğitim Öğretim yılında 1 öğrenci 4 yıllık, 21 öğrenci 2 yıllık fakülteye yerleşmiştir. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 1 öğrenci 4 yıllık, 10 öğrenci 2 yıllık fakülteye yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Güreş, Futbol, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK Yarışmaları
Proje Çalışmaları: TUBİTAK Projeleri, Erasmus+ Projeleri, ETwinning Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Çek Cumhuriyeti, Romanya eğitim gezisi, Hırvatistan Gezisi