8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

09.03.2024 144

Hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren, sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, başta aile olmak üzere huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan, dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.

Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi 8 Mart Programında okulumuzun kadın öğretmenleri için hazırlamış olduğu armağanlarıyla bizleri bu özel günümüzde unutmayan öğretmenimiz Saim KEBELİOĞLU'na, yine kadın öğretmenlerimiz için ikramda bulunan Md.Başyardımcımız Tolga KAYGINOK, Müdür Yardımcılarımız Mehmet KARADUMAN, Adnan POLAT, öğretmenlerimiz Müjdat ERGİN ve Güneri GÜLÇİN'e, Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA' ya teşekkür ediyoruz.

09-03-202409-03-2024