İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN PANSİYONUMUZDAKİ KİTAPLIĞIMIZA 250 KİTAP DESTEĞİ

15.04.2024 79

27.03.2024 Çarşamba akşamı kız öğrenci pansiyonumuzda İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI ve protokolümüzün katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında yatılı öğrencilerimizin Sayın Ali TATLI'ya ilettiği isteklerden birisi olan kitaplar öğrencilerimize ulaştırılmıştır.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI başta olmak üzere, İl Mili Eğitim Müdür Yardımcılarımız Hüseyin AŞIK ve Mustafa URAS'ın desteği ile TÜBİTAK yayınlarına ait birçok eser ve yerli-yabancı çeşitli yazarlara ait birçok güncel romandan oluşan 250 kitap pansiyonumuzdaki raflarımızda yerlerini almıştır.

Okulumuza, pansiyonumuza ve öğrencilerimize verdikleri desteklerden dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

15-04-2024