AKRAN EĞİTİMİNDE KONUMUZ; GENÇLERDE DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

03.04.2024 59

Öğrencilerimizin birbirlerini olumlu yönde etkilemelerine katkı sağlamak, ilgilerini hedef konularda daha etkili biçimde toplayarak daha kalıcı öğrenmelerini sağlamak, ayrıca gençlerimizin topluluk içinde kendilerini ifade yeteneğini geliştirmek amacıyla sınıflarımızda kullandığımız akran eğitimlerimiz devam ediyor. Bu seferki konumuz Gençlerde davranış bozuklukları ve çözüm önerileri.

12A sınıfında öğrenim gören öğrencilerimizden Rabia AYGÜN 12.sınıf öğrencilerimize Okul Rehber Öğretmenimiz Fadime DEMİRTAŞ rehberliğinde hazırlamış olduğu sunumla gençlerde en fazla gözlemlenen davranış bozuklukları üzerinde durdu ve bu davranışları sebep-sonuçlarıyla açıklayarak, çözüm önerilerinden bahsetti.

Öğrencimize teşekkür ediyoruz.

03-04-202403-04-2024