BİGEP NİSAN AYI AYIN SINIFI VE AYIN ÖĞRENCİSİ SEÇİMLERİMİZ SONUÇLANDI

04.05.2023 184

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında BİGEP Okul Yürütme Komisyonumuzca belirlenen akademik başarı, devam-devamsızlık durumu, okul kurallarına uyum, tertip ve düzen, arkadaşlarına ve öğretmenlerine karşı göstermiş oldukları tutum ve davranışlar gibi kriterlerin yer verildiği değerlendirme ölçeğine göre Nisan Ayı "Ayın Sınıfı" ve "Ayın Öğrencisi" seçimi gerçekleştirilmiştir.

Tüm öğretmenlerimizce sınıflarımız ayrı ayrı değerlendirilmiş, Nisan Ayı için en fazla puan alan 9B sınıfımız AYIN SINIFI olarak belirlenmiştir.

Yine öğretmenlerimizin teklifi ve puanlamasına göre 11A sınıfından Efekan ALKAÇ Nisan Ayı AYIN ÖĞRENCİSİ olarak seçilmiştir.

Başarıları, davranış ve tutumları, tertip ve düzenleriyle örnek olan sınıfımızı ve öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

04-05-202304-05-202304-05-2023