ÇEDES PROJESİNDE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ İŞBİRLİĞİ İLE KIZLARIMIZLA SÖYLEŞİ AKŞAMIMIZ

23.05.2023 216

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında okulumuz kız öğrenci pansiyonumuzda kalan öğrencilerimize ÇEDES Proje Koordinatörümü Öğretmenimiz Işıl DÖNMEZ'in rehberliği ile Kepsut Müftülüğü Kur'an Kursu Eğiticisi Gülten YAYLALI tarafından söyleşi düzenlendi.

23.05.2023 Tarihinde yemek sonrası gerçekleştirdiğimiz söyleşide İslamiyetin doğuşu, Müslümanlık, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'de bizlere buyurulan vazifelerimiz, iyi bir müslümanda olması gereken özellikler, dinimizi hangi kaynaklardan araştırmalıyız, dinimizle ilgili doğru bilinen yanlışlar, batıl inançlar, İslamiyetin diğer dinlere yaklaşımı, dünyaya gönderiliş nedenlerimiz, şehitlik mertebesi gibi bir çok konu üzerine sohbetler gerçekleştirilmiştir.

Sohbet esnasında İlçe Müftülüğümüzden gelen ikramlar öğrencilerimize dağıtılmıştır.

Kızlarımızdan gelen soruları tüm içtenliğiyle yanıtlayan Gülten YAYLALI'ya ve söyleşinin organizasyonunu sağlayan Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA ve ÇEDES Proje Koordinatörü Öğretmenimiz Işıl DÖNMEZ'e teşekkür ediyoruz.

23-05-202323-05-202323-05-2023