DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJE EKİBİMİZDEN; BİLEN OTURUR ETKİNLİĞİ

11.12.2023 243

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okul eylem planımızın yürütülmesinden sorumlu Okul Yürütme Komisyonu Öğretmenlerimiz Rüstem KÖKLÜ ve Hande ERASLAN tarafından tüm sınıflarımızda eş zamanlı olarak "Bilen Oturur" etkinliği düzenlenmiştir.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimizce "Safahat" adlı eserden seçilmiş kelimeler ve eş anlamlıları ders öğretmenleriyle paylaşıldıktan sonra etkinlik başlatılmıştır. Etkinliğin tüm sınıflarda aynı anda gerçekleştirilmiş olmasıyla hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimizle keyifli, eğlenceli bir saat geçirilmiş, en önemlisi Dilimizin Zenginliği olan kelimelerimizin öğrencilerimize kavratılması sağlanmıştır.

Ekinliği organize eden proje ekibimize ve uygulamayı gerçekleştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

11-12-202311-12-202311-12-202311-12-2023