DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ AFİŞ YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİMİZ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ AFİŞ YARIŞMASINDA İLÇE BİRİNCİLİĞİMİZ

29.12.2023 106

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce 81 il genelinde hayata geçirilen ve ilçemizde de yürütülmekte olan "Dilimizin Zenginlikleri'' Projesi kapsamında öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması ve dili iyi kullanarak düşünce dünyasını geliştirmesi amacıyla tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında öğrenim gören okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" başlatılmıştır. Bu kapsamda ilçemiz genelinde tüm ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde 'Resim, Afiş ve Dijital Afiş Yarışması' planlanmıştır.

Okulumuzda yapılan eleme sonucunda seçilerek İlçe Değerlendirme Komisyonuna gönderilen Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında okuyan öğrencimiz Necibe KAN'ın tasarlamış olduğu afiş İlçe Birincliğine layık görülmüştür.

Başarısından dolayı öğrencimizi tebrik ediyor, öğrencimize rehberlik eden Alan Şefi Gözde Tuğçe KILIÇ, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Rüstem KÖKLÜ'ye teşekkür ediyoruz.

29-12-2023