‘’DO SOMETHİNG  FOR WORLD’’ İSİMLİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI

‘’DO SOMETHİNG FOR WORLD’’ İSİMLİ E-TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI

06.12.2023 231

Okulumuz Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesinin kurucusu olduğu “Do something for World” isimli ETwinning projesi kasım ayı itibari ile başlamıştır.

Almanya, Litvanya, Hırvatistan, Romanya, Ukrayna ve Türkiye’nin ortağı olduğu projede okulumuzu muhasebe ve finansman öğretmeni Burhan Toptaş  ve 9-B sınıfından 10 öğrenci  temsil etmektedir.
Mayıs ayının ilk haftasına kadar sürecek olan projede öğrencilerimizin işbirliğine dayalı ve farkındalığı arttırıcı faaliyetler gerçekleştirmeleri planlanmaktadır.

Projeleriyle hem öğrencilerimizin gelişimini destekleyen hem de Uluslararası alanda okulumuzu layıkıyla tanıtan öğretmenimize başarılar diliyor,

'Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi; KEPSUT'TAN DÜNYA'YA AÇILAN KAPI' vizyonumuzla 'Meslek Liseli Olmak Bir Ayrıcalıktır' diyoruz...