HALK OYUNLARI KURSUMUZDA EKİBİMİZ TÖREN HAZIRLIKLARINDA

22.05.2023 165

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında öğrencilerimizin zamanlarını faydalı değerlendirmesini sağlamak ve enerjilerini yetenekleri doğrultusunda kullanabilecekleri fırsatlar sunmak amacıyla okulumuz bünyesinde sene başında açtığımız tam gün tam yıl eğitimi Halk Oyunları Kursumuz çalışmalarına devam ediyor...

Sene başında Usta Öğreticimiz Gökhan KARAOĞLAN beraberliğinde kurmuş olduğumuz ve bu güne kadar birçok ilçe töreninde sahne alan ekibimiz geçtiğimiz hafta da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri için provalardaydı.

İlçemizde yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreninde yine başarılı bir performans sergileyen ekibimize ve eğitmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

22-05-202322-05-202322-05-2023