HEDİYELEŞMEK İÇİN EN GÜZEL ZAMAN RAMAZAN

03.04.2024 58

Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Ailesi olarak "Hediyeleşmek için en güzel zaman Ramazan" düşüncesiyle yola çıkarak Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA ve Rehber Öğretmenimiz Fadime DEMİRTAŞ öncülüğünde, tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla "RAMAZAN HEDİYESİ" çalışması gerçekleştirdik. Öğretmenlerimizden oluşturulan komisyonca arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle olan iletişimleri, devamsızlık durumları, ders başarıları, okul etkinliklerine olan katkıları gibi çeşitli kriterleri gözüne alarak tespit edilen 7 öğrencimize bayram öncesi alışverişlerinde kullanmak üzere Hediye Kartları armağan ettik.

Emeklerinden ve desteklerinden dolayı başta Rehber Öğretmenimiz Fadime DEMİRTAŞ olmak üzere, Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA ve Yardımcı Personelimiz Muharrem KIZIL'a, hediyelerin alınmasına katkıda bulunan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.