KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZDE ÜZEYİR BÖLÜKOĞLU’NU AĞIRLADIK

KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZDE ÜZEYİR BÖLÜKOĞLU’NU AĞIRLADIK

23.05.2023 210

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında öğrencilerimizin mezun olduktan sonra yapabilecekleri meslekler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, hedef belirlemelerine rehberlik etmek, onlara rol model oluşturmak amacıyla Mesleki Tanıtım Kulübümüzün düzenlemiş olduğu Kariyer Günleri etkinliklerimizin bir diğerini 23.05.2023 tarihinde tüm okulumuzun katılımıyla gerçekleştirdik.

Kariyer Günleri Etkinliklerimizin konuğu olarak okulumuz eski mezunlarından ve şu an ilçemizde iş hayatında başarılı çalışmaları bulunan Kepsut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Üzeyir BÖLÜKOĞLU'nu ağırladık.

Lise ve üniversite yaşamından, ilk üniversite mezuniyetinden sonra devam ettiği eğitimlerden, şu an ki çalışma hayatından, yaşam kalitesinden, mesleğinin kendisine kazandırdıklarından, mesleğinde ilerlerken geçtiği aşamalardan ve karşılaştıklarından bahseden Üzeyir BÖLÜKOĞLU, aynı zamanda öğrencilerimize lise yıllarında yapmaları ve yapmamaları gerekenler konularında tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerimizden gelen sorularıda içtenlikle yanıtlayan konuğumuz "unutmayın; hayatta geri döndüremeyeceğiniz 3 şey vardır. Zaman, fırsatlar ve ağzınızdan çıkacak söz...Zamanınızın kıymetini bilip iyi değerlendirin, önünüze çıkacak fırsatları kaçırmayın, ağzınızdan çıkacak sözleri iyi düşünerek sarf edin ki pişmanlık duymayın.'' diyerek söyleşiyi tamamladı.

Etkinlik bitiminde Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA tarafından konuğumuza plaket takdim edildi.

Bu güzel organizasyonu düzenleyen Mesleki Tanıtım Kulübü Öğretmenlerimiz Burhan TOPTAŞ ve Gözde Tuğçe KILIÇ'a, katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve konuğumuz Üzeyir BÖLÜKOĞLU'na teşekkür ediyor, meslek yaşantısında kendisine başarılar diliyoruz.

 23-05-202323-05-202323-05-2023