"MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ HAYATA DOKUNUYOR" PROJESİ EKİBİNDEN ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR

02.05.2023 185

Bakanlığımız Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı öğrencilerin öğrenim gördüğü alanlarda  toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dâhilinde yerel imkânlarla 2017 yılından itibaren uygulanmaya başlayan "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" nin kapsamı genişletilerek 2023 yılında da "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" şeklinde devam etmesinin uygun görülmüştür.

Bu bağlamda oluşturduğumuz Okul Proje Yürütme Ekibimizce belirlenen etkinliklerden dördüncüsü olan "SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR" çalışmamızda, Çocuk Gelişimi Alan Şefimiz Gözde Tuğçe KILIÇ öncülüğünde 12.sınıf öğrencilerimizce Hotaşlar İlkokulu Anasınıfında okuyan çocuklarımıza şekerleme, fast-food gibi sağlıksız besinlerden uzak durmaları gerektiği konusunda farkındalık olduşturmak, sağlıklı beslenmeyi küçük yaşta alışkanlık haline getirmelerini sağlamak amacıyla; sağlıklı beslenmenin faydaları ve sağlıklı besinlerin neler olduğu masallar, şarkılar, oyunlar eşliğinde anlatılmış, etkinlik sonunda tüm miniklere ekibimizin hazırlamış olduğu Sağlıklı Atıştırmalıklar dağıtılmıştır.

Emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

02-05-202302-05-202302-05-202302-05-202302-05-2023