MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIMIZLA BURHANİYE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİNDEYDİK

MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIMIZLA BURHANİYE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİNDEYDİK

11.01.2024 75

Okulumuz Gezi Kulübünce organize edilen, Muhasebe ve Finansman Alanı öğretmen ve öğrencilerinin katılım sağladığı Üniversite Buluşma Günü etkinliğimiz için 4 Ocak 2024'te Burhaniye'deydik.

Muhasebe ve Finansman Alan Şefimiz Burhan TOPTAŞ'ın düzenlediği, Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA, Müdür Yardımcımız Mehmet KARADUMAN ve Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencilerimizin katılım sağladığı ücretsiz Üniversite Turumuzda; Balıkesir Üniversitesinin parlayan yıldızı Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesini ziyaret ettik. Ziyaretimizde idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Öğrenci Kulübünün düzenlemiş olduğu Gıda Mühendisi Sayın Prof.Dr.Murat BAYINDIR’ın konuk olarak katıldığı ‘Dış Ticaret’ konulu söyleşiye katılım sağladık.

Söyleşi sonrası Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümünün bizler için hazırladığı kahvaltının ardından Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Doç.Dr.Hasan Hüseyin YILDIRIM’ın ve Doç.Dr.Sevgi SEZER'in Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi, öğrencilerine sundukları imkanlar, bölümler, bölümlerin gelecekteki iş olanakları hakkında sunumlarına geçtik. Doç.Dr.Hasan Hüseyin YILDIRIM; ‘Herşey hayal etmekle başlar gençler. Herşeyden önce ve hayatınızın her aşamasında hayal edin. Gelecekte nerde olmak, ne yapmak istediğinizi hayal edin. Ve o hayallerinize ulaşmak için çok çalışın. Hayallerinize ulaşın ki zamanın sizin için geçmek bilmediği, sürekli saate bakarak, sıkılarak çalışacağınız mesleğiniz değil, zamanın nasıl akıp gittiğinin farkına bile varmadığınız, saatlerce keyifle çalışacağınız meslekleriniz olsun.’ sözleriyle öğrencilerimizin hem akıllarına hem gönüllerine hitab etti.

Ayrıca sunumda Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesinde öğrenim gören öğrenciler de fakültelerinin diğer okullardan farklılıkları, öne çıkan unsurları, tercih edilebilirliğini arttıran yönlerini anlatarak, kendi üniversite yaşamlarından ve tercih süreçlerinden örnekler verdiler.

Sunum sonrası Bölüm Başkanımız tarafından fakülte, derslikler ve alanlar gezilerek tanıtıldı.

Son olarak Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Oğuzhan İLBAY; idarecilerimiz, öğretmenimiz ve öğrencilerimizi makamında ağırlamalarının ardından turumuz sona erdi.

Bu güzel üniversite turu için Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi Gezi Kulübüne, Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA, Müdür Yardımcımız Mehmet KARADUMAN, Muhasebe ve Finansman Alan Şefimiz Burhan TOPTAŞ’a teşekkür ediyor,

Bizleri tüm içtenliği, nezaketi, samimiyetiyle ağırlayan Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Oğuzhan İLBAY başta olmak üzere, Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Doç.Dr.Hasan Hüseyin YILDIRIM’a, Doç.Dr.Sevgi SEZER'e ve tüm fakülte çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

11-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-2024