MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANIMIZLA KEPSUT MAL MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARETİMİZ

01.03.2024 104

Her yıl 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında vergi bilincini kazandırmak amacıyla kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle okulumuz Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencileri Alan Şefimiz Burhan TOPTAŞ koordinatörlüğünde ilçemiz Mal Müdürlüğüne gezi düzenledi.

Vergi bilincinin artması, ilçemiz özelinde yapılan işlemlerin yerinde incelenmesi amacıyla düzenenlen gezide , Kepsut Mal Müdürü Alpay ATASOY ve diğer personeller tarafından çeşitli sunumlar ve bilgilendirmeler yapıldı.

Sunumları ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz alanlarına ait en önemli kurumlardan birini yerinde ziyaret edip, çalışma alanlarını görmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Kepsut Mal Müdürümüz Alpay ATASOY ve personeline, etkinliği organize eden Alan Şefimize teşekkür ediyoruz.

28-02-202401-03-202401-03-202401-03-2024