SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

21.02.2024 221

Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlediği 2023 Yılı Siyer-i Nebi Yarışmasında İlçe derecesi elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl ülke genelinde düzenlediği Siyer-i Nebi yarışması 9.12.2023 tarihinde Kepsut İlçemizde Kepsut Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde gerçekleştirildi.

Yarışma sonucunda okulumuz 12. sınıf öğrencilerinden Fatma Nur İNCE birinciliği, Sudenaz KIRDAN ikinciliği, 11.sınıf öğrencilerimizden Gamze KONUK ise üçüncülüğü elde etti.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ve okulumuzdan yarışmaya katılım sağlayan öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Esra ÖZAY GÖZÜKARA, Müdür Yardımcımız Mehmet KARADUMAN ve Anadolu Gençlik Derneği Kepsut Şubesi yöneticilerince takdim edildi.

Bu anlamlı yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi kutluyor, dereceye giren öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.