TEKNOFEST'TEYİZ

TEKNOFEST'TEYİZ

10.10.2023 146

Cumhuriyetimizin 100. yılında "Milli Teknoloji Hamlesi" kapsamında 27 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde İzmir Çiğli Havaalanında gerçekleştirilen, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde, ileri teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kurumları, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinin 2.gününe Kepsut'tan öğretmen ve öğrencilerimizle katılım sağladık.

Kepsut Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz öncülüğünde gerçekleşen gezide öğrencilerimizle bir yandan festival alanındaki etkinlikleri deneyimlemenin yanı sıra Türk Yıldızları, Solo Türk gibi nefes kesen gösteri uçuşlarını da izleme fırsatı bulurken, diğer yandan atölyeler ve standlarda bilimsel çalışmaları gözlemledik. 

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün emaneti Cumhuriyetimizi yüzyıllarca yaşatacak olan çocuklarımızın Milli Teknolojiyi tanımaları ve yaşamaları amacı ile gerçekleştirilen organizasyona katılım sağlamamızda verdikleri destekten dolayı Kepsut Belediye Başkanımız Sayın İsmail CANKUL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdal DURMUŞ'a teşekkür ediyoruz.

10-10-202310-10-202310-10-2023